[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Iunie 2022 06:00

Mărturisirile unui analist politic: După 2020, am fost catalogat drept adept al opoziției socialiste...

Analistul politic Dionis Cenușa se bucură că observațiile sale „transced agende și platforme politice” și afirmă că tot timpul a spus că „a critica o guvernare, propunând soluții, este un proces firesc de normalizare a gândirii critice în spațiul public”, informează TRIBUNA.

„Acest lucru va fi mai mult decât important în contextul pregătirii țării pentru negocierile de accedere la UE (în 5-10 ani sau mai devreme în dependență de evoluția din țară și din regiune)”, a adăugat el.

Expertul a menționat, totodată, că pledează pentru apropierea de UE și democratizarea țării înainte ca mulți din actuala clasă politică să apară.

„Cu toate acestea, opiniile mele critice anume din 2020 încoace au fost interpretate (am senzația că în mod deliberat greșit și tendențios) ca partizanat politic. Cât timp am criticat guvernarea lui Voronin, Filat, Plahotniuc și a lui Dodon și Socialiștilor, totul era bine. Cum am făcut același lucru după 2020, deja am fost catalogat (cred în mod intenționat pentru a fi discreditat) drept adept al opoziției socialiste. Evident, acest lucru este un fals și lucrurile care se developează demonstrează acest fapt”, a evidențiat Dionis Cenușa într-o postare pe Facebook.

În context, analistul politic a declarat: „Nu îmi ajunge timp să demonstrez tot, dar voi spune un lucru: sunt printre puținii care în mod constant și fără agendă politică a promovat agenda de integrare europeană și reformă în Moldova. Acum țara are statut de țară candidat și asta este un rezultat la care am contribuit și eu alături de alții, cu care împreună facem lucruri care nu sunt gălăgioase, dar au impact pe termen lung asupra țării.”

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...