[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Iunie 2022 15:59

O organizație care să se preocupe exclusiv de implicarea tinerilor în viața social-politică a țării ar putea fi creată

O organizație care să se preocupe exclusiv de implicarea tinerilor în viața social-politică a țării ar putea fi creată. Aceasta ar urma să fie componentă a Mișcării civice „O viață nouă, informează TRIBUNA.

„Deputații Marina Tauber, din partea Partidului „ȘOR”, și Diana Caraman, din partea PCRM, au participat la o întâlnire informală cu un grup de tineri activiști, care vor o schimbare pentru tinerii din Republica Moldova și o viață nouă. Participanții au abordat o serie de probleme sociale și politice și au convenit că există o necesitate stringentă să constituie împreună o organizație aparte, care să se preocupe exclusiv de implicarea tinerilor în viața social-politică a țării, să le reprezinte interesele și să le soluționeze problemele” – se spune într-un comunicat de presă.

De asemenea, tinerii au menționat că sunt dispuși să se implice pentru a forța autoritățile să țină cont de doleanțele cetățenilor, iar Tauber și Caraman au salutat implicarea tinerilor și și-au exprimat susținerea pentru constituirea acestui structuri care să-i reprezinte.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...