[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important23 Iunie 2022 17:00

Ex-Președintele țării: Guvernările proaste vin și trec, dar Moldova va rămâne întotdeauna în stăpânirea poporului său

Fostul Președinte al țării, Igor Dodon afirmă că Ziua Suveranității „este o sărbătoare care valorează mult și la care nu am ajuns ușor”, informează TRIBUNA.

„Din 1990, de la adoptarea Declarației de Suveranitate, Moldova a avut parte de multe provocări serioase, noi am trecut printr-un conflict fratricid care ne-a dezbinat teritorial, au existat și tentative de renunțare la suveranitate pentru a fi anexați la un alt stat, ne-am confruntat și încă ne mai confruntăm cu valuri nemaivăzute de emigrație, cu sărăcie și cu dezamăgiri politice, dar noi totuși am rezistat și suntem datori să rezistăm în continuare ca popor și ca țară”, spune el.

Igor Dodon, în mesajul său, mai menționează că, în pofida oricăror greutăți, noi trebuie să păstrăm unitatea statală și coeziunea ca popor.

„Și să nu ne lăsăm implicați în scenarii și lupte străine care pot pune în pericol independența, suveranitatea și identitatea noastră ca popor moldovenesc. Guvernările proaste vin și trec, dar Moldova va rămâne întotdeauna în stăpânirea poporului său”, subliniază el.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...