[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news23 Iunie 2022 10:29

„A insultat deputații”! BCS cere scuze publice de la Igor Grosu

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au reiterat solicitarea către Igor Grosu, Președintele Parlamentului, de a le adresa scuze publice în legătură cu discursul susținut la ședința Parlamentului din 16 iulie curent, în cadrul căruia ar fi admis injurii în adresa parlamentarilor comuniști și socialiști, informează TRIBUNA.

Deputatul Diana Caraman, în cadrul unui briefing de presă, dar și-n debutul ședinței plenare de astăzi, a declarat că deputatul guvernării, Dan Perciun, a insultat la ședința precedentă două deputate din partidele de opoziție. De asemenea, ea a vorbit și despre comportamentul lui Igor Grosu.

„Solicităm scuze publice. Asemenea comportament din partea deputaților, dar și Președintelui Parlamentului, e inadmisibil”, a subliniat ea.

Deputatul Vasile Bolea, la tribuna Parlamentului, a dat citire declarației BCS cu privire la comportamentul lui Igor Grosu și solicitarea de scuze publice.

„Solicităm ca domnul Președinte al Parlamentului să exprime scuze publice urmare a discursului din 16 iulie curent când a insultat deputații BCS, având următorul text: „Subsemnatul, Igor Grosu, aduc scuze publice în adresa deputaților BCS, urmare a injuriilor aduse prin intermediul discursului instigator la ură susținut în ședința plenară din 16 iulie 2022”.

Aceasta este o cerere prealabilă și solicităm să reacționați ca atare”, a menționat parlamentarul.

Igor Grosu n-a făcut niciun comentariu la subiect.

Amintim că, la finalul săptămânii trecute, BCS a venit cu o declarație privind comportamentul Președintelui Parlamentului și i-a cerut să adreseze scuze publice.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...