[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii21 Iunie 2022 07:00

Jurnalist: Guvernul are toate pârghiile pentru a stopa sărăcirea populației. Dacă nu poate, atunci să coopteze oameni cu experiență

Guvernul are toate pârghiile pentru a stopa sărăcirea populației, iar dacă nu poate face acest lucru, atunci trebuie să facă remanieri și să aducă oameni cu experiență. Declarații în acest sens au fost făcute de jurnalistul Victor Nichituș, informează TRIBUNA.

În contextul protestelor recente și a crizelor existente în țara noastră, el a spus că presiunea asupra buzunarului cetățeanului va continua.

„Puterea trebuie să stopeze sărăcirea populației. Discursul referitor la criza provocată de pandemie/război nu mai poate ascunde erorile din sfera politicilor financiare aplicate de Guvern. Exodul populației continuă, nu a fost stopat. Prevăd că în toamna, dacă nu vor fi luate măsuri de reducere a inflației, și alte partide extraparlamentare vor participa la proteste”, a subliniat jurnalistul.

Victor Nichituș a remarcat că politica externă bună nu poate ascunde situația internă gravă.

„Sunt de acord că PAS a avut nefericirea de a administra pe timp de război, dar așteptările față de ei au fost uriașe, iar măsurile interne implementate, la aproape un an de la alegerile parlamentare anticipate, lasă un gust amar. Ghinion”, a adăugat liderul de opinie.

Jurnalistul, în context, a renunțat la diplomația pe care a practicat-o până acum și a afirmat: „Guvernul are toate pârghiile pentru a stopa sărăcirea populației. Dacă nu poate să facă asta, atunci să coopteze în Guvern oameni care pot face așa ceva, (că există asemenea oameni).”

„Dacă nu vor coopta persoane cu experiență în managementul crizei economico-financiare înseamnă ca au tăiat toate punțile, iar valul de proteste va crește exponențial”, a conchis el într-un comentariu pe Facebook.

 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...