[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news20 Iunie 2022 06:00

Unicul partid din Republica Moldova care are sedii proprii - tocmai 11! Nu e partidul de guvernare! 

În Republica Moldova există un singur partid politic care are sediu propriu – și nu 1, dar 11. Este vorba despre fostul partid de guvernare Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), informează TRIBUNA. 

Potrivit Raportului pentru anul 2021 privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, prezentat de Comisia Electorală Centrală, concomitent cu prezentarea raportului privind gestiunea financiară, conform pct. 67 din regulament, partidele politice au obligația de a prezenta și informația despre bunurile imobile pe care partidele politice le dețin în gestiune, conform modelului din anexa nr. 9 la regulament.

„Astfel, din cele 49 de partide politice, care au prezentat informații despre patrimoniul partidului politic, doar Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a indicat sedii proprii cu valoare de bilanț, în sumă de 1720299,04 lei, alte 43 de partide politice nu au indicat deținerea sediilor proprii” – se spune în document.

E de menționat că, lipsește informația privind patrimoniul partidului politic în cazul următoarelor 5 partide politice: Partidul Politic Partidul Oamenilor Muncii; Partidul Politic „NOI”; Partidul Politic Uniunea Centristă din Moldova; Partidul Politic „Partidul Popular European din Moldova”; Partidul Politic „PARTIDUL SCHIMBĂRII”.

Precizăm că, PCRM are 34 filiale și 9 100 membri.

!!!
 
Suntem și pe Telegram – https://t.me/poliexpertmd!
 
Poliexpert este canalul de Telegram care reprezintă portalurile de știri www.tribuna.md, www.oficial.md, www.curentul.md și www.provincial.md!

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...