[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news23 Mai 2022 11:08

Vicepreședintele celei mai mari fracțiuni de opoziție din Parlament: În privința mea și a membrilor familiei mele, procurorii...

Deputatul Corneliu Furculiță, vicepreședinte al fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament, spune că el cunoaște faptul că în privința sa și a membrilor familiei sale, de câtva timp, procurorii, în speranța de a inventa un dosar, întreprind acțiuni de verificare a activității sale, începând cu anul 2010, chiar dacă a devenit deputat în 2014, informează TRIBUNA.

„Acțiunile respective au ca scop de a mă intimida politic, dat fiind că sunt vicepreședintele celei mai mari fracțiuni de opoziție și fondator al unor surse media”, a menționat el.

În context, politicianul s-a adresat guvernării: „Stimați guvernanți, dacă nu vă place imaginea din oglindă, nu luptați cu oglinda, dar lucrați la îmbunătățirea imaginii!”.

„Spre deosebire de alți demnitari de la guvernare, care toată viața au fost funcționari publici și acum trăiesc în case luxoase scrise pe părinți, eu și familia mea am activat în sectorul privat, contribuind prin impozite la bugetul țării și continui să fac acest lucru în prezent. Astfel le doresc succes procurorilor în munca lor fără sorți de izbândă, dar ar fi de dorit să se concentreze pe adevăratele dosare, care au prejudiciat statul de milioane”, a subliniat Corneliu Furculiță.

Deputatul, totodată, a îndemnat guvernarea ca în aceste timpuri complicate pentru țara noastră să consolideze societatea și nu s-o dezbine pe motive politice. „Noi, în orice situații, am optat pentru dialog și conlucrare în interesul Republicii Moldova”, a conchis el.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...