[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important22 Mai 2022 14:58

(FOTO) Marina Tauber, alături de colegii de partid, le-au împărțit bălțenilor flori: 22 mai e o zi importantă!

Surprize plăcute pentru vârstnicii din municipiul Bălți, din partea echipei Partidului „ȘOR”. Cu ocazia Hramului și împlinirea a 601 ani de la prima atestare documentară, deputatul Marina Tauber, împreună cu membrii Partidului „ȘOR”, le-au împărțit localnicilor flori, zâmbete și voie bună, în semn de recunoștință pentru contribuția semnificativă la construirea și dezvoltarea orașului, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

Florile au fost împărțite vârstnicilor din centrul orașului Bălți. De asemenea, Marina Tauber și membrii echipei Partidului „ȘOR” le-au adresat tuturor bălțenilor sincere urări de bine și de sănătate.

„22 mai este o zi importantă pentru municipiul Bălți, dar și pentru mine. Orașul Bălți este parte din mine, iar bălțenii sunt parte a familiei mele. Toți locuitorii municipiului sunt oameni minunați la chip și la suflet. Avem un respect deosebit pentru pensionari, care au contribuit la construirea și dezvoltarea municipiului Bălți, motiv pentru care am decis să facem un gest frumos. Să le înmânăm flori, în semn de recunoștință pentru toate eforturile pe care le-au depus și pentru străduința pe care o depun în continuare pentru a schimba lucrurile în bine”, a declarat deputatul.

Marina Tauber a reiterat că nu va renunța până când nu va fi repusă în drepturi în funcția de primar al municipiului Bălți și va face tot posibilul să-i redea măreția de odinioară.

„Vom face din Bălți un oraș de vis. Știu că împreună vom reuși. A mai rămas foarte puțin până ne vom câștiga victoria și vom porni derularea proiectelor importante pentru municipiu”, a adăugat Marina Tauber.

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...