[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii20 Mai 2022 06:30

Expert: Cred că se pregătește opinia publică pentru eventuale remanieri guvernamentale, fără, însă, a recunoaște bâlbâielile...

Aurelia Peru-Balan, expert în comunicare publică, doctor în științe politice de părere că opinia publică este pregătită pentru eventuale remanieri guvernamentale, informează TRIBUNA.

„Dacă cineva încă nu a înțeles, experți, oamenii deștepți vorbesc despre o iminentă criză alimentară, urmare a invaziei armatei ruse în Ucraina. Mă miră faptul că, în aceste circumstanțe angoase, la Chișinău încă se caută „balzam” pentru rănile pe care le provoacă unor miniștri din garnitura PAS critica din partea opoziției și nu doar. Chiar nu e timpul de PR. Lăsăm orgoliul și „filtrul” politic”, a afirmat ea, într-un comentariu pe Facebook.

Potrivit spuselor sale, „e timpul oamenilor modești cu simțul realității, cu experiență profesională și fără orgolii exagerate postelectorale. Mama lor de orgolii!”

„Înșiși „tutorii” guvernării au recunoscut public că unele ministere au nevoie de alți manageri.

Cred în felul acesta se pregătește opinia publică pentru eventuale remanieri guvernamentale – fără, însă, a recunoaște bâlbâielile din exercițiul guvernării”, a subliniat Aurelia Peru-Balan.

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...