[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important28 Ianuarie 2022 14:00

Expert către demnitarii care renunță la compensații: „Păstrați-vă acești 537 lei și readuceți gazul la preț normal!” 

Expertul în sănătate publică, Ala Tocarciuc afirmă că nu va renunța la compensațiile pentru gazele naturale și consideră că demnitarii care renunță la ele, dau dovadă de cinism, transmite TRIBUNA.

Ea spune că a plătit cele mai multe taxe în cariera sa de peste 30 de ani.

„Chiar și atunci când lucram pentru Rusia sau Ucraina, aplicam principiul de reședință 180+1 zi și plateam aici. Mă gândeam ca suntem mici și săraci, și e țara mea. Să se facă ceva și aici. Cu regret, și taxele plătite de mine, și taxele plătite de milioane de oameni din țara asta au fost, și încă sunt furate.

Cinismul, cu care funcționarii plătiți din taxele noastre acum se dezic de 537 de lei, oferiti în calitate de compensare pentru o creștere nejustificată a prețului la gaze de mii de lei, m-a lăsat fără cuvinte”, spune Ala Tocarciuc.

Expertul se întreabă ce vor să demonstreze autoritățile cu acest gest.

„Că sunteți altruiști? Că salvați caznaua Statului cu 537 lei? Păstrați-vă acești 537 lei și readuceți gazul la preț normal. O să fiți mai mult respectați! Pe cuvânt de onoare! Închideți școlile, pentru că e frig și îngheață copiii din ele, și vreți să plătiți pentru asta doar 537 lei?”, a mai spus ea, adăugând: „Aseară am spus cuiva de la Chisinau, că sunt crime, care nu au termen de prescriptie. Și fiecare eroare, conștientă sau inconștientă, oricum se va taxa. Mai devreme sau mai târziu”, mai spune ea.

 

Cristina Parfeni

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...