[ X ]
[ X ]
Breaking news2 Decembrie 2021 16:00

Președinte de partid: Acum, printr-o pură „coincidență”, candidatul PAS va trece în turul II?

Ruslan Codreanu, președintele Partidului „Puterea Oamenilor”, se întreabă dacă, acum, după decizia de ieri a Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală, printr-o pură „coincidență” Boris Marcoci, candidatul partidului de guvernare, va accede în al doilea tur, informează TRIBUNA.

„Mă întreb, dacă autoritățile statului cunoșteau de toate încălcările specificate în raportul CEC, de ce s-a așteptat până după primul tur? Nu ar fi trebuit exclusă înainte ca Oamenii să își exprime votul? Acum, printr-o pură „coincidență”, candidatul PAS va trece în turul II?”, a menționat Codreanu, într-o postare pe Facebook.

Totodată, el a spus că excluderea Marinei Tauber din campania electorală cu câteva zile înainte de alegeri este o decizie politică, or, potrivit lui, Partidul „Șor” trebuia radiat din lista partidelor politice din Republica Moldova, dar lucrul acesta trebuie să fie făcut legal și corect.

„În 2014 și în 2016 trebuie să îl scoatem pe Usatîi din cursele parlamentare și prezidențiale? Facem, șefu!

În 2018 trebuie să anulăm mandatul de primar a lui Năstase? Facem, șefu!

În 2019 trebuie să anulăm 10 454 de semnături ale Oamenilor pentru susținerea lui Codreanu și să îl excludem din cursă? Desigur, șefu!

Și în 2021 pentru Marina Tauber au votat 15 918 Oameni în primul tur? Găsim un motiv să o scoatem, șefu!

Și de fiecare dată cineva s-a bucurat și a aplaudat „bravo, Justiția…în sfârșit avem Justiție”, iar cineva a rămas cu un gust amar. Și apoi invers, în dependență de candidat. Cei cu gust amar strigau “bravo, Justiția, în sfârșit avem Justiție”. Doar că Justiția trebuie să fie Justiție și noi să fim consecvenți”, a menționat politicianul, adăugând: „Oamenii buni au venit, dar stilul e același! Să nu uităm doar că bumerangul i-a ajuns pe toți!”.

 

Cristina Gurez

 

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...