[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Noiembrie 2021 11:00

Opinie: Sectorul guvernamental se plânge pe lipsă de cadre, dar așa și nu are capacitate de a păstra puținii specialiști dedicați

Viorel Furdui, directorul executiv al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), a comunicat că a avut o colaborare foarte bună cu Adrian Ermurachi, chiar a demisionat zilele trecute din funcția de secretar general al Guvernului, și-n acest sens el și-a exprimat regretul că, sistemul guvernamental, care se plânge de lipsă de cadre, nu a învățat cum să păstreze oamenii dedicați interesului public, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, cu siguranță, plecarea lui Ermurachi de la Guvern, pentru administrația centrală, este o pierdere mare și greu de recuperat, ținând cont domeniul specific și de lipsa cronică de cadre și motivatie în sectorul public.

„Suntem siguri că astfel de specialisti ușor își vor găsi un loc, unde este apreciat profesionalismul înalt, corectitudinea și demnitatea. Apreciere morală, dar și materială.

Cu regret pentru sectorul public/guvernamental care se plânge pe lipsa de cadre, dar care așa și nu are capacitate de, cel puțin, a păstra puținii specialiști dedicați interesului public rămași în sistem”, a subliniat Furdui.

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...