[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv29 Octombrie 2021 06:30

Partidul „Puterea Oamenilor” fuzionează cu PLDM? Ruslan Codreanu a pus punctele pe „i”!

În spațiul public au apărut zvonuri precum că Partidul „Puterea Oamenilor” (PPO) ar urma în viitorul apropiat să fuzioneze cu Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și la moment ar avea loc discuții în acest sens. Pentru TRIBUNA, Ruslan Codreanu, președintele PPO, a venit cu clarificări și a spus că la moment formațiunea sa nu examinează scenariul fuzionării cu alt partid.

„Pe 14 ianuarie 2021, când am făcut prezentarea echipei de fondatori a partidului, am spus așa că viziunea noastră este pe termen lung. Iar că anul acesta, scopul nostru este să ne consolidăm ca echipă. Să desemnăm roluri. Să creștem. Să ne poziționăm. Să câștigăm credibilitate ca formațiune nouă politică și să o păstrăm. Suntem un partid tânăr, creat de 8 luni, care deja a și participat în primul scrutin parlamentar, doar cu forțe proprii, fără surse externe, cu un buget modest de 230 mii MDL.

Referitor la o fuziune, pentru un partid tânăr cu obiective pe termen mediu și lung, așa cum e Partidul Puterea Oamenilor, care a adunat o echipă de oameni în jurul problemelor reale, această opțiune nu se poate discuta la momentul de față”, a declarat Codreanu.

Președintele partidului a spus că au fost discuții cu PLDM nu o dată.

„Am discutat și în septembrie 2019, respect foarte mult echipa rămasă și cu siguranță este printre puținele partide de la noi care au dat dovadă de înțelepciune și maturitate, dincolo de toate situațiile în care au fost puși. Și echipa care este acum la PLDM, domnul Tudor Deliu, domnul Fetescu Alexandru, domnul Bujorean Alexandru, este o echipă de oameni integri care o respect și cu siguranță aș discuta și conlucra împreună”, a subliniat el.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...