[ X ]
[ X ]
Important6 Octombrie 2021 06:30

Ex-deputat: Situația aceasta foarte mult îmi amintește de perioada lui Plahotniuc 

Alexandru Slusari, fost deputat, fondator al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), afirmă că situația de ieri cu Procurorul General îi amintește de perioada lui Plahotniuc, informează TRIBUNA.

„Am fost și sunt pentru demisia lui Stoianoglo, care în mare parte a eșuat în activitatea sa. L-am criticat indiferent de conjunctura politică și niciodată nici eu, nici colegii mei din Platforma DA nu am incercat să cochetăm cu Procurorul General. Mai mult ca atât, sesizarea deputatului Carp se bazează pe un episod din raportul comisiei de anchetă pe Laundromat, întocmit cap-coada de colega mea Inga Grigoriu”, a declarat politicianul, adăugând: „dar maschi-show de azi (n.r. – ieri) seara foarte mult îmi amintesc perioada lui Plahotniuc.”

Slusari a mai spus că speră să greșească, dar și că Platforma DA tot timpul a fost consecventă și a luptat pentru independența instituțiilor de drept.

„Ar fi tragedie imensă pentru țara, dacă toata reforma justiției să fie rezumată la înlocuirea Procurorului general, mai ales dacă această operațiune să fie realizată cu ajutorul și revenirea unei scule oligarhice”, a conchis politicianul.

Cristina Gurez 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...