[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii24 Septembrie 2021 06:30

Ion Manole: Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat... plictisitor și antidemocratic

Ion Manole, directorul executiv al Asociației Promo-LEX, a declarat că Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat, informează TRIBUNA.

„Anume vot politic îl voi numi pentru că nu am auzit nici întrebări și nici careva obiecții la adresa candidaților. După mine, a fost un vot simplu, plictisitor și antidemocratic dacă doriți”, a menționat el, într-o postare pe Facebook.

Manole a recunoscut că pe parcursul anilor am contestat fenomenul numit ,,mașină de vot” în Parlament. „Și am declarat că noi, cei mulți, chemați odată la 4 ani să alegem, vrem să avem 101 voci în Parlament, care indiferent de partidul sau fracțiunea din care fac parte să participe și să se implice activ de la tribuna centrală a Legislativului ca să își convingă atât colegii cât și alegătorii cu argumente privind votul său pro sau contra”, a mai spus reprezentantul societății civile.

Totodată, el a subliniat că mesajul său nu este despre candidați. este despre procesele democratice și fenomenele politice, care de regulă nu sunt perfecte.

„Nu de alta, dar data trecută a fost la fel, o spun din propria experiență”, a conchis Manole.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...