[ X ]
[ X ]
Important6 Septembrie 2021 12:52

Decizii importante ale PSRM! Igor Dodon: Congresul formațiunii trebuie organizat până la finalul anului

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, anunță că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) va convoca ședința Consiliului Republican, la care se va decide data desfășurării Congresului formațiunii, informează TRIBUNA.

Astfel, potrivit socialistului, astăzi a avut loc ședința Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia s-au discutat diferite subiecte și au fost luate mai multe decizii importante.

„Membrii Comitetului Executiv au analizat și ultimele decizii controversate luate de noul regim, precum și efectele negative ale acestora asupra oamenilor din țară. S-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților, fapt care are un impact negativ și provoacă nemulțumirea cetățenilor”, se arată în declarația liderului.

De asemenea, Dodon spune că socialiștii constată deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică. „În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sunt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19”, adaugă Dodon.

În acest fel, liderul anunță: „Comitetul Executiv a decis convocarea la sfârșitul acestei săptămâni a ședinței Consiliului Republican al PSRM, pe agenda căruia va fi inclusiv decizia de convocare a Congresului partidului, care trebuie să fie organizat până la finele anului curent”.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...