[ X ]
[ X ]
Important23 August 2021 17:00

Fiul îi calcă pe urme! Ex-deputatul Octavian Țîcu: „Mă dedic pentru a-l putea ajuta să devină campion”

Octavian Țîcu, liderul Partidului Unității Naționale, deputat în Parlamentul de legislatura a X-a, a dezvăluit cu ce se ocupă acum, după ce și-a încheiat activitatea de parlamentar, informează TRIBUNA.

„Revin la activitățile consacrate, pe care le-am avut până la deputăție. Voi avea cursuri la universități, atât în R. Moldova, cât și în România. Voi face ediția a doua a monografiei „Problema Basarabiei și relațiile sovieto-române în perioada interbelică” și voi lucra într-o echipă de profesori responsabili cu editarea manualelor de istorie pentru clasele 5-10”, a declarat el în cadrul proiectului „Viață după Parlament există”.

Fostul deputat a spus că se dedică și fiului său, care a decis să-i calce pe urme.

„Odată ce fiul meu Andrei a decis să meargă pe calea performanței sportive în box, mă dedic pentru a-l putea ajuta să devină campion. Facem împreună antrenamente și suntem în pregătiri pentru Campionatul R. Moldova din 24-27 august curent”, a spus multiplul campion al Republicii Moldova la box.

Totodată, politicianul a menționat că rămâne în fruntea PUN. „Iar experiența noastră politică va permite construirea unei opoziții critice și constructive față de actuala putere, care să convingă cetățenii R. Moldova că nu există altă cale pentru bunăstare, prosperitate și securitate decât Reunirea cu România”, a conchis el, pentru TRIBUNA.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...