[ X ]
[ X ]
Comentarii11 August 2021 12:00

Expert: Războiul total declanșat de putere contra Procurorului General evident va afecta lupta, și așa nu prea eficientă, cu corupția

„Războiul total declanșat de puterea legislativă și executivă contra Procurorului General (sper să greșesc, dar am impresia că o mare parte dintre procurori vor percepe aceasta drept un război împotriva procuraturii în general) cred că evident va afecta lupta, și așa nu prea eficientă, cu corupția”. Declarația a fost făcută de Nicolae Eșanu, expert în domeniul dreptului, ex-secretar de stat al Ministerului Justiției, informează TRIBUNA.

Cel puțin – a spus el în context – din cauza faptului ca Procurorul General și o mare parte dintre oamenii apropiați acestuia, în loc să se concentreze asupra luptei cu corupția, vor fi antrenați în acest război.

„Nu știu dacă marii corupți au făcut ceva pentru aceasta, dar, cel mai probabil, nu vor rata ocazia să se asigure ca războiul acesta să dureze cât mai mult.

Sper totuși, ca acei care au pornit acest război știu ceva ce nu știu eu, și beneficiile pe termen lung vor justifica prețul plătit astăzi”, a menționat Eșanu.

Totodată, expertul a reiterat – „să nu uităm că drumul spre iad este pavat cu bunele intenții.”

 

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...