[ X ]
[ X ]
Important24 Iulie 2021 08:00

Analist politic: Am văzut funcționarea guvernului PAS data trecută, unii miniștri lăsau de dorit. Dacă va fi repetată componența, atunci…

Analistul politic Nicolae Negru s-a referit la componența viitorului Guvern, care va fi învestit de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), și la ideea ca membri ai Cabinetului să fie și persoane din afara partidului, informează TRIBUNA.

„E în interesul Republicii Moldova și în interesul PAS-ului desigur ca să avem un guvern profesionist, un guvern alcătuit din persoane cu o anumită experiență desigur, cu un anumit talent organizatoric, nu să fie puși acolo de aceea că sunt membri ai PAS sau fiindcă sunt loiali liderului PAS sau, să zicem, dlui Igor Grosu. Dacă vor proceda astfel… am văzut funcționarea guvernului PAS data trecută, în cele cinci luni, majoritatea erau membri ai PAS, unii miniștri, trebuie să spunem, lăsau de dorit”, a declarat expertul, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Totodată, el a remarcat că, dacă va fi repetată componența, aceeași garnitură va fi pusă la loc, și are impresia că se dorește, atunci va avea de pierdut și Republica Moldova, și PAS.

Nicolae Negru a mai spus că, cu siguranță, Guvernul trebuie să fie votat și să funcționeze cât mai curând.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...