[ X ]
[ X ]
Important22 Iulie 2021 16:00

Partid: Pentru noi deja a fost dat startul următoarelor alegeri

Iurie Muntean, cap de listă a Partidului „Congresul Civic” pentru alegerile ce au avut loc la 11 iulie curent, a declarat că, imediat după acest scrutin, pentru partidul lor deja au început pregătirile pentru următoarele alegeri, informează TRIBUNA.

Politicianul, într-o declarație, a mulțumit celor aproape 12 000 de votanți ai formațiunii.

„12 000 nu e puțin. Nu e puțin deloc. Acestor 12 000 nu trebuie să le amintim de la ce „mărunțișuri” au început eforturile concentrate ale oamenilor privind construcția unei noi realități din recenta istorie. Acești 12 000 de oameni știu și cât de lipsite de speranță și chiar prostești păreau aceste „mărunțișuri” majorității contemporanilor noștri. Da, nu s-a întâmplat nicio minune. Dar noi înțelegem că minunile acestea mereu se creează post factum de către autorii de cronici, letopisețe…”, a declarat el.

Muntean a spus că partidul continuă munca sa. „Următoarele alegeri pentru noi au început deja azi. Noi continuăm munca noastră întru construirea rețelei de organizații și structuri de partid la nivel național și, desigur, munca cu cetățenii. Noi doar suntem Congresul Civic”, a remarcat politicianul.

Fruntașul „Congresului Civic” a spus că nimeni nu știe câte luni sau ani vor dura acești „4 ani”. „Mai ales în rezultatul acțiunilor noastre și ale susținătorilor noștri”, a adăugat el.

TRIBUNA amintește: „Congresul Civic” a obținut 0,77% sau 11 269 voturi.

 

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...