[ X ]
[ X ]
Important12 Iulie 2021 06:30

Declarație: Maia Sandu primește exact ceea ce a primit Voronin în anul 2001

„O polarizare mai mare decât la prezidențiale nu era de așteptat. Faptul că doar două partide intră în Parlament poate duce la o degradare a democratiei (PSRM, PCRM si PPSOR reprezinta un singur partid – Partidul Mafiei). În mod cert, rezultatul nu corespunde cu felul în care a arătat campania, în care invingatorii au fost, mai mult, absenți. Campania pentru PAS a făcut-o Maia Sandu și UE (vizitele la Berlin, Bruxelles, Varșovia, oficialii din Vest prezenți la Chișinău etc.)”. Declarațiile acestea au fost făcute de Dorin Chirtoacă, candidat pe lista Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din 11 iulie curent, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, Maia Sandu și PAS au primit, prin cele două scrutine (prezidential și parlamentar), un cec în alb, mai mult decât generos din partea cetățenilor.

„Dacă ei ratează, Rusia, data viitoare, ne poate înghiți, la o nouă criză, fără drept de apel. După 20 de ani, Maia Sandu primește exact ceea ce a primit Voronin în anul 2001. Partea buna este ca Ciuma Rosie pleacă la coșul de gunoi al istoriei, lucru pentru care am luptat și noi din răsputeri. Rămâne sa vedem ce agenda vor face Bruxelles-ul și Berlinul pentru Republica Moldova, în următorii 4 ani.

Cerinta noastra, a unionistilor, este sa nu desconsidere, sa nu marginalizeze și nici sa nu se atingă de românism. Tot ce-i românesc, nu piere! Sunt și suntem cu inima impacata ca ne-am făcut datoria fata de neamul românesc și idealul Unirii! Am lucrat cu inima deschisa si sufletul curat, in aceasta campanie. Restul lucrurilor, treptat, se vor aranja. Soluția pentru RM, ramane a fi Unirea cu România, alta nu este și nici nu are de unde fi!”, a scris Chirtoacă, pe Facebook.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...