[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important9 Iulie 2021 10:31

Pavel Filip: Programe electorale au multe partide, dar toate promisiunile vor rămâne pe hârtie dacă nu ai oameni potriviți

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că formațiunea pe care o conduce a făcut o campanie electorală „altfel”, transmite TRIBUNA.

Pavel Filip a punctat că de la începutul campaniei a venit cu un îndemn către concurenții electorali de a face o campanie cu dezbaterea ideilor.

„Din păcate, majoritatea concurenților s-au lansat cu acuzații și critici unii împotriva altora. Majoritatea partidelor sunt împotriva cuiva. Indiferent de rezultate, nu se va putea construi nimic în R. Moldova pentru că politicienii nu au învățat să fie pentru ceva, dar împotrivă”, a spus Pavel Filip.

În context, el a spus că PDM a fost unicul partid care nu a atacat pe nimeni în campanie, nu a turnat murdărie.

„Programe electorale au multe partide, dar toate promisiunile vor rămâne pe hârtie dacă nu ai oameni potriviți. Noi suntem singurii care spunem deja ce am făcut și ce vom face în continuare și asta este marea deosebire între noi și restul partidelor”, a mai spus Pavel Filip.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...