[ X ]
[ X ]
Important14 Iunie 2021 13:52

Unul dintre cele mai noi partide din țară - gata să preia conducerea MAI din 12 iulie! 

La doi ani de la primul anunț privind crearea partidului, Partidul Acasă Construim Europa (PACE) anunță că are o echipă puternică și își asumă responsabilitatea de a veni cu un ministru care va conduce o instituție importantă în stat, informează TRIBUNA.

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul unei conferințe de presă, a declarat că, acum doi ani, pe 14 iunie 2019, a plecat dintr-o funcție de conducere în demisie.

„Am declarat că plec pentru că nu mă puteam asocia cu persoane neprofesioniste. Am declarat că voi crea un partid politic. La 14 iunie 2021, după un an de la declarație, am lansat grupul de inițiativă privind consolidarea PACE. În acest an am muncit foarte mult. Am strâns cele mai mari probleme care le au cetățenii Republicii Moldova. Astăzi suntem pe 14 iunie 2021. Am în spatele meu o echipă puternică”, a declarat liderul.

Prin urmare, Cavcaliuc a făcut anunțul: „Astăzi vin de a vă prezenta unul dintre cei mai importanți minștri pe care PACE și-l asumă, după 12 iulie 2021, la conducerea MAI – Mihail Ciubaciuc”.

„A educat zeci de mii de oameni în epoleți, care astăzi dețin funcții importante în toate instituțiile statului”, a conchis Cavcaliuc, referindu-se la candidatul la funcția de ministru al Afacerilor Interne.

 

Mihaela Conovali

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...