[ X ]
[ X ]
Important4 Mai 2021 06:30

Andrian Candu a realizat un sondaj și a prezentat rezultatele: „Am rămas impresionat”

Andrian Candu, președintele Partidului „Pro Moldova”, a realizat un sondaj în rândul urmăritorul săi și a rămas impresionat de rezultatele acestuia, informează TRIBUNA.

Candu a spus că subiectul cercetării a fost susținerea examenelor de bacalaureat în acest an. „Am rămas impresionat! Au venit 780 de răspunsuri, în 2 zile! 70% din cei care au votat, adică 538 de persoane, au optat pentru a promova bacalaureatul în baza mediilor și astfel să fie anulate examenele la finalul studiilor liceale din acest an”, a comunicat politicianul, în cadrul unui live pe Facebook.

Președintele „Pro Moldova” a amintit în context că socialiștii au venit recent cu o inițiativă legislativă, prin care au cerut anularea examenelor de bacalaureat, însă, acum, odată cu semnarea decretului prezidențial privind dizolvarea Parlamentului, deputații nu mai pot examina acest proiect sau alte propuneri în acest sens.

„Din momentul în care doamna Președinte a semnat decretul, Parlamentul nu mai poate adopta legi organice sau importante. Deputații nu mai pot vota, deci nici eu și colegii mei din „Pro Moldova” nu mai putem vota pentru anularea bacalaureatului. Căutăm alte soluții”, a subliniat Candu, precizând că pentru aceasta e nevoie de o derogare de la Codul Educației.

Deputatul s-a arătat convins că examenele de bacalaureat trebuie anulate în acest an.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...