[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important18 Aprilie 2021 12:00

„Unicul partid care se bazează pe Planul de acțiuni pentru a scoate țara din criză”: Noi suntem nevoiți să producem miracole

„Congresul Civic” este unicul partid care se bazează pe Planul de acțiuni pentru a scoate țara din criză. Declarația a fost făcută de membrul Comitetului Executiv al Congresului Civic, Iurie Muntean, informează TRIBUNA cu referire la pagina web a formațiunii.

„Spre deosebire de alte partide, noi vorbim despre planuri, strategii, obiective, visuri. Noi suntem unicul partid care are Planul de acțiuni cu direcții și instrumente clare”, a declarat membrul Comitetul Executiv al „Congresului Civic”.

Muntean a menționat că formațiunea politică și-ar dori să intre în competiții și lupte dintre agende politice. Însă, potrivit lui, „Congresul Civic” are dușmani, dar nu are oponenți.

„Cu părere de rău, condițiile în care Planul de acțiuni urmează a fi realizat sunt foarte grele. Noi suntem 2 milioane, dintre care 700 mii sunt de pensionari și 900 mii de lucrători. Patru pensionari la cinci lucrători. Tendința este că peste cinci ani vom ajunge la coeficientul 1:1. Asta e colaps. Noi suntem nevoiți să producem miracole, altă soluție nu avem”, a conchis Muntean.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...