[ X ]
[ X ]
Breaking news8 Aprilie 2021 14:32

Premierul interimar și-a cerut scuze de la cetățeni: Am corectat lucrurile la ședința de astăzi a CSE

În urma unei ședințe a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), astăzi, Premierul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, a anunțat despre ultimele decizii cu privire la starea de urgență, informează TRIBUNA.

„Am aprobat o listă întreagă de decizii care vin în susținerea cetățenilor în plan social, cât și a mediului de afaceri în perioada de urgență”, a evidențiat Ciocoi.

Totodată, Prim-ministrul a declarat: „Vin cu o scuză de rigoare către cetățeni cu privire la anumite decizii aprobate anterior. Lucrul acesta a fost corectat astăzi în ședință”.

Prin urmare, Ciocoi a vorbit despre cele mai importante decizii: „S-a anulat punctul ce prevedea interzicerea plimbărilor pe teritoriul parcurilor, pădurilor, zonelor de agrement. Astfel, se permite aflarea în spații publice doar în grupuri nu mai mari de 3 persoane, cu excepția membrilor de familie”.

 „Altă decizie ține de reluarea antrenamentelor pentru pregătirea participării la turneele internaționale a sportivilor, membri ai loturilor naționale”, a comunicat Prim-ministrul.

 

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...