[ X ]
[ X ]
Important8 Aprilie 2021 17:00

(FOTO) Igor și Galina Dodon a făcut totalurile unei campanii de donații: „Am înmânat cheile de la noua lor locuință”

„La mijlocul lunii martie am lansat campania națională de colectare a fondurilor pentru procurarea casei de locuit familiei Gangan din satul Gura Bâcului, raionul Anenii Noi, care crește și educă opt copii cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani. Grație oamenilor de bună credință, am reușit să adunăm suma necesară și astăzi, de ziua de naștere a mamei copiilor – Diana Gangan, împreună cu soția Galina am înmânat familiei cheile de la noua lor locuință, care se află în același sat” – a comunicat fostul șef al statului, Igor Dodon, lider al socialiștilor, informează TRIBUNA.

Astfel – a spus politicianul – au reușit să realizeze visul copiilor de a trăi în propria casă spațioasă, caldă, luminoasă, cu condiții necesare pentru un trai decent.

„Totodată, am dăruit familiei produse alimentare, iar copiilor cărți și jucării, dorindu-le multă sănătate și multe clipe fericite în acest cămin”, a adăugat Dodon.

De asemenea, liderul PSRM a spus că a vizitat biserica „Sfântul Ierarh Nicolae’” din aceeași localitate.

„Biserica a fost fondată în anul 1890, este declarată monument istoric și inclusă în Patrimoniul cultural al Republicii Moldova. Din anul 2008 și până în prezent, lăcașul de cult se află în proces de reparație. Împreună cu soția, am decis să acordăm un suport financiar pentru lucrările de consolidare şi restaurare exterioară, care vor fi inițiate în curând”, a conchis socialistul.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...