[ X ]
[ X ]
Important7 Aprilie 2021 17:00

Platforma DA s-a adresat Procuraturii Generale și Ministerului Sănătății

Platforma DA cere Procuraturii Generale să investigheze sub aspectul Codului Penal „acțiunile teroriste ale membrilor partidului PACE, orientate împotriva vicepreședinților raioanelor Sângerei și Basarabeasca, Tudor Tutunaru și Petru Scutari. Acțiunile vădit intenționate și asumate de atacatori, cât și de liderul acestui partid, Gheorghe Cavcaliuc, fac parte dintr-un concept și acțiuni promovate pe rețelele de socializare, ce vizează funcționari publici și persoane cu demnitate publică din toate localitățile Republicii Moldova”, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

În același timp, Platforma cere Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să precizeze dacă șefii comisiilor raionale pentru situații de urgență, care au în responsabilitatea lor gestionarea crizei pandemice, sunt în drept să se vaccineze de rând cu persoanele din linia întâi a luptei cu  COVID 19.
Platforma DA condamnă „cu vehemență acțiunile teroriste ale partidului PACE la adresa funcționarilor publici, exponenți ai Platformei DA și le califică total ilegale și iresponsabile.
„Asemenea acțiuni nu au nimic comun cu statul de drept și lupta cu corupția”, a subliniat conducerea formațiunii.
Totodată, Platforma a chemat societatea moldovenească să analizeze cu calm situația.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...