[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Aprilie 2021 06:30

În 2019 a plecat din Parlament și din PDM, iar acum revine în politică: „Nu am luptat niciodată pentru funcții mari sau fotolii bune”

Alexandru Botnari, primar al municipiului Hâncești timp de 18 ani, a renunțat la funcția de deputat în 2019 și a plecat din politica mare, iar acum revine – este unul dintre membrii Grupului de inițiativă pentru constituirea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de fostul Premier Ion Chicu, informează TRIBUNA.

Primarul a spus că a decis că „este timpul pentru schimbări, pentru noi concepte politice de administrare, pentru a putea soluționa problemele pe care le întâlnim zi de zi, îndeosebi în Administrațiile Publice Locale”.

„Nu am luptat niciodată pentru funcții mari sau fotolii bune, dar mereu am luptat pentru ca să putem avea condiții la noi acasă, am luptat pentru viitorul urmașilor noștri. Sunt conștient că nu va fi ușor și schimbările în bine vor veni pe parcurs, dar mizez pe faptul că, voi avea lângă mine oameni, care cu adevărat au încredere în mine, iar pentru aceasta, am să fac tot ce îmi stă în puteri pentru a nu vă dezamăgi”, a comunicat el, într-o postare pe Facebook.

Botnari a spus că partidul a luat naștere de la ideea că toți ne dorim o țară prosperă și sigură, cu condiții confortabile, cu o infrastructură bună, educație de calitate și un sistem de sănătate dezvoltat.

„Soarta țării, soartă localităților este în mâinile noastre, deci haideți să muncim pentru strămoșii noștri, pentru părinții noștri, pentru copii noștri, pentru NOI. ÎMPREUNĂ NOI PUTEM!!!”, a conchis primarul.

TRIBUNA amintește: Alexandru Botnari a plecat din PDM și din politică în decembrie 2019.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...