[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important28 Martie 2021 10:00

TOP-5 organizații de tineret ale partidelor cu cele mai mari comunități online

Unele partide politice au organizații de tineret numeroase, fac investiții în activitățile și dezvoltarea tinerilor, dar și-n prezența lor pe on-line, mai ales acum, în era tehnologiilor și-n pandemie. De această dată, TRIBUNA a decis să vină cu un clasament în cadrul căruia să vedem organizațiile politice de tineri care sunt active și cele mai urmărite pe on-line, în mod special pe Facebook.

1.Tinerii Democrați

Tinerii Democrați – Organizația de tineret a Partidului Democrat din Moldova, pe Facebook, este apreciată de 15 300 persoane și urmărită de peste 15 400, fiind organizația cu cea mai mare comunitate online. În acest sens, ei au comunicat zilele trecute: „Îndrăznim să fim prima organizație politică de tineret din Republica Moldova cu 15 000 de aprecieri pe Facebook”. Pagina Tinerilor e actualizată relativ des cu informații despre și pentru tinerii democrați, dar și cu diverse postări despre partid.

2.PAS Youth

PAS Youth – Organizația de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate, pe Facebook, e apreciată de 14 200 persoane și urmărită de peste 14 800 persoane. Pagina nu este actualizată neapărat zilnic, postările sunt făcute o dată la câteva zile cu informații despre activitatea organizației și a partidului.

3.Tinerii DA

Tinerii DA – Organizația de tineret a Platformei DA e apreciată, pe Facebook, de peste 6200 persoane și urmărită de peste 6600. Postările sunt făcut atunci când tinerii desfășoară anumite acțiuni, evenimente.

4.Tineretul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova – organizația de tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova, continuă să fie activă pe online și nu doar, chiar dacă partidul e pasiv. Pagina de Facebook are 5700 de aprecieri și peste 5600 de urmăriri.

 5.Garda Tînără

Garda Tînără – Organizația de tineret a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, are peste 4600 de aprecieri pe Facebook și peste 5600 de urmăritori. Chiar dacă nu are cea mai numeroasă comunitate online, organizația este foarte activă – zilnic sunt făcut mai multe postări.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...