[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news25 Martie 2021 10:00

Expert: E propus un cabinet care a luat zero voturi la încercarea precedentă din Parlament și s-a mers exclusiv pe candidaturi loiale

„Înțeleg că Guvernul Grosu și-ar dori să fie votat în Parlament și are ca prioritate să ne ajute să trecem de această situație aproape de catastrofă umanitară/sanitară. Și toate astea să se facă fix așa cum s-a propus în campania electorală, cu transparență, moralitate, responsabilitate, credibilitate, fără jocuri politice etc.” Declarațiile au fost făcute de sociologul Doru Petruți, informează TRIBUNA.

„Ce s-a întreprins până acum pentru ca acest Guvern să fie votat?

– a fost propus un cabinet care a luat zero voturi la încercarea precedentă din Parlament

– s-a mers exclusiv pe candidaturi loiale și ștampilate PAS; nu a fost cooptat nimeni de la vreun partid/partide de la care s-ar putea obține voturi în Parlament (numai asta mai lipsește, să ni se spună că e un guvern tehnocrat)

– nu s-a discutat cu nimeni programul de guvernare

– a fost propusă o candidatură slabă (dacă Guvernul va fi votat veți vedea cum această candidatură va afecta partidul)”, a scris Petruți, ieri, pe Facebook.

Totodată, el a menționat: „Ce mai spumega presa cu doar câțiva ani urmă, ce ne mai explicau ei pe Facebook ce uneltea clasa politică de atunci, cum se foloseau de instituții, cum ne mai povestea presa câte scenarii de capturare și dedesubturi se croiau prin tot felul de subsoluri mai mult sau mai puțin inventate. Acum însă… totul e bine și vom avea un Guvern grijuliu a cărui principală prioritate va fi salvarea oamenilor, curățarea instituțiilor etc.”. „Toată problema e că fiecare dintre noi facem parte din acest tablou în care epitetele se amestecă în cele mai triste moduri”, a conchis expertul.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...