[ X ]
[ X ]
Important24 Martie 2021 07:00

Declarație: Dna Președinte Sandu, dacă nimeni din apropiați nu vă poate spune, v-o spune unul dintre cei care nu vor aproape de Dvs.

Vitalie Dragancea, fost consilier al Premierului, expert în comunicare, după ce a privit o emisiune cu șeful statului, a venit cu unele impresii și concluzii, informează TRIBUNA.

 Dragancea, într-o postare pe Facebook, a spus că „democrația în înțelesul dnei Sandu se încadrează în modelul comunist: este opinia mea și opiniile greșite.

Totodată, el s-a adresat Președintelui:

„Dna Președinte Sandu, dacă nimeni din apropiați nu vă poate spune (e grea haina de iobag politic), v-o spune unul dintre cei care nu vor aproape de Dvs.

  1. Nu împărțiți oamenii Moldovei în cei care vă plac, și în răi (ori roșii, ori alte culori care nu vă plac). În fața Constituției ei sunt egali inclusiv cu Dvs., iar Dvs. aveți obligația să-i respectați și apărați.
  1. Nu insultați oamenii pentru că fac ceva nu cum vreți Dvs.

Aveți la îndemână un instrument – încercarea de a-i convinge și de a le câștiga încrederea. Dacă nu vă reușește – înseamnă că trebuie să vă împăcați.

  1. A fi președinte al Moldovei nu înseamnă a fi peste cetățenii țării – înseamnă a fi între ei și cu ei. Înseamnă a-i primi diferiți cum sunt și a încerca să-i faceți mai buni.
  1. Semănând ură nu poți culege dragoste.
  1. Nu credeți că se vor uita toate vorbele aiurea în anticipate, ori la următoarele prezidențiale”.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Care partid acționează cel mai bine în calitate de forță de opoziție?

    View Results

    Loading ... Loading ...