[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important4 Martie 2021 06:00

Au fost arse punțile dialogului între cei care au constituit altă dată Blocul ACUM? Un deputat pune punctele pe „i”!

Deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan a fost întrebat „Au fost arse punțile dialogului între cei care au constituit altă dată Blocul ACUM?”, informează TRIBUNA.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Nu noi suntem cei care au distrus acel bloc, nu noi suntem acuma cei care trebuie să facem primul pas spre discuții, conciliere, nu știu ce acolo. Trebuie să recunoaștem că nu am avut un dialog permanent cu colegii din PAS, ca să știm și noi cum procedăm într-o situație sau alta. Nu am avut o conlucrare, un dialog cu președintele țării. Așa s-a întâmplat că, într-un fel, am fost excluși din această ecuație. La insistența noastră, a avut loc o întâlnire, dar nu s-a soldat cu nimic. După aceea au mai urmat niște încercări”, a declarat parlamentarul, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Chiril Moțpan a precizat că, atunci când încerci să spui niște lucruri adevărate, aici, la noi, poți să fii taxat cum vrei. „Sper că se reușește până la urmă să se găsească un consens, pentru a remedia această situație, pentru că suntem în fața unui pericol real, pandemic, deja este clar, vedeți și Dvs. care sunt cifrele, și astea nu sunt glume; economic, securitatea statului este pusă în pericol, pentru că nimeni nu mai gestionează procesele”, a adăugat politicianul.

Totodată, cu privirea la depășirea crizei politice, deputatul a spus că e nevoie de dialog, de consens.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...