[ X ]
[ X ]
Breaking news23 Februarie 2021 14:00

Deputat: Dacă se mențin tendințele, până în august, când vom avea un nou Guvern, aproximativ încă 3000 de cetățeni vor fi deja în rai

996 de oameni au decedat din cauza infecției COVID-19 în ultimele două luni (începând cu ziua demisiei Guvernului Chicu). Pentru unii e doar o statistică, pentru mulți însă, în spatele acestor cifre sunt persoane apropiate, care cu regret nu mai sunt. Declarațiile au fost făcute de deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, informează TRIBUNA.

 Parlamentarul a spus că poate că am avut o perioadă de relaxare la numărul de cazuri, însă nu și la numărul de pacienți în stare gravă. În aceste două luni nu s-a întreprins mai nimic pentru a întări sistemul medical, pentru a amenaja mai multe paturi la terapie intensivă, pentru a aduce cât mai rapid vaccinul.

„A început al doilea val. Cum va fi gestionat el de un Guvern interimar și un Minister al Sănătății decapitat nu e greu să ne imaginăm. Avem deja experiența acestor două luni.  Între timp populația e hrănită cu circ și cu iluzii, că în câteva luni vom trăi ca în rai. Mulți deja au ajuns acolo, la propriu. Dacă se mențin tendințele (fără a se agrava situația), până în august, când vom avea un nou Guvern, aproximativ încă 3000 de cetățeni vor fi deja în rai”, a declarat deputatul, precizând: „Această postare nu e pentru a critica pe cineva anume. Este despre ipocrizia clasei politice actuale. Din luptă pentru putere s-a dat foc la țară și nimeni nu dorește să stingă acest „incendiu””.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...