[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news11 Februarie 2021 06:00

Un nou partid – la orizont! Intenționează să revină în politica mare, după ce în 2019 a plecat din Parlament!

Un nou partid politic ar urma să apară în Republica Moldova. Despre aceasta declară fostul deputatul democrat, Alexandru Botnari, primarul municipiului Hâncești, informează TRIBUNA.

Alexandru Botnari a vorbit despre prezența și plecarea sa din Partidul Democrat. „De multe ori am vrut să plec din partid, pentru că sunt multe lucruri care, nu că nu îmi conveneau, nu-mi plăcea la nivel politic, la nivel de hotărâri, la multe alte lucruri. Sau în orice partid sunt persoane care, într-adevăr, fac față, dar sunt care nu. Probleme de tot felul. Dar problemele astea le are orice partid, nu doar Partidul Democrat. Atunci când am plecat din Parlament, am plecat și din politică. Sunt la moment independent, dar totuși mă gândesc, în situația pe care o avem și politica care se face – eu nu vreau să plec din țara asta așa cum au plecat mulți”, a declarat fostul democrat, pentru Europa Liberă.

Fiind întrebat dacă se gândește să revină în PDM sau să adere la alt partid, el a spus: „Mă gândesc la o formațiune nouă, cu oameni onești, vreau să fiu într-o echipă cu multă lume care a realizat…”.

„Poate în timpul apropiat va apărea încă ceva nou”, a declarat Botnari, la întrebarea dacă vrea să adere la vreun partid deja anunțat.

Totodată, el a spus că știe ce zic cetățenii despre aceasta. „Știu, din păcate astăzi avem cinci partide sau șapte care lucrează cât de cât, mai au structuri, dar în rest sunt partide, așa-spus, doar pe hârtie. Toată politica țării, care a fost până acuma – cineva a privatizat, cineva a vândut, cineva a luat decizii hai să mai vindem și ce a mai rămas”, a menționat primarul.

TRIBUNA amintește: Alexandru Botnari a plecat din PDM și din politică în decembrie 2019.

Cristina Gurez

 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...