[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important8 Iulie 2020 13:00

Fost deputat, care a renunțat la mandat în favoarea funcției de primar: „La timpul potrivit plecat din Parlament... din politică”

Fostul deputat, Alexandru Botnari – actualmente primar de Hâncești, dă de înțeles că nu-i pare rău că a renunțat la mandatul de ales al poporului și spune că a făcut-o la timpul potrivit, informează TRIBUNA.

Declarație la timp făcută… la timpul potrivit plecat din Parlament… din politică. Apel făcut în susținerea Primarilor din țară, apel făcut în susținerea APL. Munca unui Primar a fost dificilă întotdeauna, fiindcă ei sunt alături de oameni, puțini deputați ai Parlamentului R. Moldova, puțini guvernanți au înțeles acest lucru. Dacă era altfel, multe erau altfel în țara noastră R. Moldova, multe erau altfel pentru cetățenii noștri din țară! Mai fac un APEL, poate totuși luați o altă atitudine față de oameni, de Primari, care fac ceva în localitățile lor doar pe entuziasm! Mulțumesc tuturor care am fost înțeles, sunt înțeles și voi fi înțeles”, a scris Botnari, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...