[ X ]
[ X ]
Important13 Ianuarie 2021 14:00

Vladimir Voronin, gata să fie Prim-ministru: „Să vedeți ce fac eu din Parlament”

„Spuneți-i Maiei Sandu să mă înainteze pe mine Prim-ministru și vedeți ce fac eu din Parlament și din toți”. Declarația aparține ex-Președintelui țării, Vladimir Voronin, liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), informează TRIBUNA.

Politicianul a spus că sunt cazuri excepționale și trebuie de analizat dacă noi putem mai departe activa și lucra în așa condiții.

„Dați să distrugem țara și să stăm să ne uităm la tâlharii aceștia din Parlament, pe care îi avem astăzi. Ei și-au cumpărat mandate. Ei acum se pregătesc iar. Vor arunca câte 200 lei în buzunar la sărăcia asta de oameni și îi vor vota iarăși. Noi vom umbla ca niște haimanale cu țara aceasta dintr-o parte în alta”, a menționat Voronin, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Totodată, Voronin s-a referit la înaintarea sa la funcția de Premier.

„Să vedeți ce fac eu din Parlament și din toți. Eu deja nu mai pot răbda. Ori trebuie altceva să fac, ori să-i pun pe toți stroi să lucreze. Nu sunt alte variante acum, în afară de aceea ca noi să scăpăm de această lepădătură de Parlament și de toată această mafie banditească”, a conchis ex-șeful statului.

Cristina Jicol

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...