[ X ]
[ X ]
Breaking news18 Decembrie 2020 16:59

(FOTO) Igor Dodon și-a îndeplinit promisiunea

„Așa cum am promis anterior, astăzi am donat suma echivalentă cu valoarea indemnizației unice de care beneficiază Președintele țării la final de mandat, Părintelui Marin Cij și celor 8 copii minori care recent au rămas fără mamă” – a comunicat șeful statului, Igor Dodon, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, Preoteasa Irina Cij, din municipiul Chișinău, în vârstă de 38 de ani, a decedat recent din cauza unei boli incurabile, iar Părintele Marin, paroh al bisericii „Sf. Arhanghel Mihail” din Chișinău a rămas cu o grea povară financiară din cauza datoriilor și a cheltuielilor pe care le-a suportat pentru tratamentul soției.

„Am transmis cuvinte de încurajare membrilor familiei Cij și, dat fiind că suntem în ajun de Sfântul Nicolae, considerat protectorul copiilor, am oferit celor 8 copii daruri, cărți și jucării”, a subliniat oficialul.

TRIBUNA amintește: Igor Dodon, câteva săptămâni în urmă, în cadrul emisiunii sale online, a anunțat că va face această donație. Valoarea indemnizației este de 39 000 lei.

 

Cristina Gurez

 

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...