[ X ]
[ X ]
Breaking news4 Decembrie 2020 11:23

Oficial: Șase persoane, printre care ex-conducătorii instituțiilor bancare implicate în devalizarea sistemului bancar - reținute

Șase persoane, printre care ex-conducătorii instituțiilor bancare implicate în devalizarea sistemului bancar din republică, au fost reținute de Procuratura Anticorupție și PCCOCS, cu suportul operativ al CNA, transmite TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, reținerile au fost precedate de o serie de percheziții, efectuate în cursul zilei de astăzi la domiciliile și în automobilele bănuiților.

„În prezent, persoanele bănuite, în prezența apărătorilor lor, sunt audiate de procurori asupra circumstanțelor faptelor investigate. Acțiunile procurorilor poartă un caracter strict legal, eforturile oamenilor legii fiind orientate spre documentarea, în limitele legislației procesual-penale, identificarea și tragerea la răspundere penală a tuturor celor implicați în devalizarea sistemului național bancar, și nu în ultimul rând – recuperarea prejudiciului cauzat statului și cetățenilor”, se spune în comunicat.

De asemenea, cu detalii, Procuratura va reveni suplimentar.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...