[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news30 Octombrie 2020 17:00

Politolog: „Lupta finală pentru mințile votanților se va desfășura pe rețelele sociale, contaminate de intoleranță și populism politic”

Politologul Dionis Cenușă afirmă că bătălia finală pentru voturi se va da pe rețelele de socializare, informează TRIBUNA.

„CEC spune foarte clar că vineri, 30 octombrie, este ultima zi de agitație. Mâine și duminică, în ziua alegerilor electorale, agitația este interzisă. Rămâne în vigoare publicitatea stradală și cea online, deja plasată. Evident, CEC-ul nu poate controla online-ul. Lacunele legislației în vigoare nu permite reglementarea publicității electorale deja plasate pe internet”, a menționat el, pe o rețea de socializare.

Astfel – spune Cenușă – oricine poate mâine și duminica să partajeze pe rețelele de socializare ceea ce candidații au publicat anterior – zeci de mesaje electorale, imagini etc.

Potrivit spuselor sale, din cauza pandemiei, agitația pe ultima sută de metri nu se va mai face la slujbele de sâmbătă sau duminică de la biserică.

„Lupta finală pentru mințile votanților se va desfășura pe rețelele sociale, contaminate de intoleranță și populism politic ”, a conchis politologul.

 Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...