[ X ]
Breaking news28 Octombrie 2020 14:00

(VIDEO) Maia Sandu: Garantez că voi scoate Moldova din izolarea în care se află acum și o voi apropia de Uniunea Europeană

Candidatul la șefia statului, Maia Sandu garantează că va scoate Republica Moldova din izolarea în care se află acum și o va apropia de Uniunea Europeană, informează TRIBUNA.

„Voi promova o politică externă în folosul oamenilor. Voi veghea îndeplinirea pașilor pentru integrare europeană. Voi reface relațiile bune cu România, Ucraina, UE, SUA, Rusia și alte țări. Voi obține toate ajutoarele necesare pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale oamenilor din sate și orașe. Voi munci ca Moldova să aibă sprijin internațional, acces la investiții și ajutor financiar pentru infrastructură și dezvoltare. Voi reprezenta Moldova cu demnitate și voi avea grijă ca ambasadele și consulatele să ajute cetățenii noștri de peste hotare și să promoveze exporturile moldovenești peste tot în lume.  Pe 1 noiembrie ieșim cu toții la vot! Avem șansa de a construi un stat funcțional, care lucrează pentru oameni și bunăstarea întregii țări”, a spus Sandu, într-un video pe o rețea de socializare.

Maria Chiper

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...