[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important30 Septembrie 2020 14:00

Opinie: „Coordonarea București-Bruxelles via Berlin nu a fost pregătită pentru Andrei Năstase”

„Degeaba declara Andrei Năstase, în luna iulie, după o vizită la Palatul Victoria, sediul Guvernului României, unde s-a întâlnit inclusiv cu premierul Ludovic Orban, că „viitorul guvern PPDA va fi asistat de România”. Coordonarea București-Bruxelles via Berlin nu a fost pregătită pentru Andrei Năstase. Între timp, am observat cu toții, că premierul român a făcut destul de puține în favoarea președintelui PPDA”. Despre aceasta declară jurnalistul Victor Nichituș, informează TRIBUNA.

Jurnalistul, exprimându-și opinia pentru politics.md, a spus că nu poate să nu observe că instituții de presă din România „nu îi acordă la fel de multă atenție așa cum procedează cu Maia Sandu. Probabil au primit indicații să fie mai reci cu el”.

De asemenea, el scrie că: „Între timp, Maia Sandu a acordat un interviu pentru Euronews unde a afirmat că „evenimentele din Belarus trebuie să devină un avertisment pentru Moldova”. Maia Sandu sugerează că, în eventualitatea în care nu va fi declarată câștigătoare, va aplica scenariul care are loc în prezent în Belarus”.

„Ce va face Maia Sandu în eventualitatea în care Andrei Năstase, și nu ea, ar trece în turul doi al prezidențialelor? Într-un asemenea caz, locatarii Palatului Victoria vor da dovadă de mai mult fair-play la adresa lui Năstase, nu-i așa?” – întreabă Nichituș.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...