[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important25 Septembrie 2020 16:00

Aveți de gând să solicitați concurenților să semnați un angajament privind nefolosirea tehnicilor electorale murdare? Răspunsul lui Dodon!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a fost întrebat dacă, după ce va fi înregistrat în calitate de candidat la prezidențiale, are de gând să le solicite concurenților să semneze în comun un angajament privind nefolosirea tehnicilor electorale murdare, informează TRIBUNA.

„În fiecare campanie se semnează astfel de angajamente și niciodată nu se respectă. Eu sunt gata să semnăm, nu-i nicio problemă. Campania electorală murdară deja a început, și nu din partea noastră. Vedeți că toate turnurile sunt îndreptate spre noi și încearcă toți în toate părțile să atace, să muște. Știți proverbul moldovenesc: Câinele care hămăie mult, nu mușcă. Iată toți aceștia care latră mult în jur, care încearcă să vină cu mesaje, dezvăluiri, aceștia sunt cei care latră mult, dar mai mult nu pot face”, a spus Dodon, în cadrul ediției speciale „Președintele răspunde”.

Totodată, Igor Dodon a mai spus că, așa cum a menționat anterior, în această campanie electorală nu va pomeni numele niciunui concurent electoral.

„Noi avem agenda noastră, știm ce trebuie să facem, am demonstrat că putem să facem acest lucru și vom veni doar cu soluții pentru nevoile oamenilor. Mai aproape de oameni, nu de cei care încearcă să ne provoace. De aceea, stimați oponenți, nu vă excitați prea tare, relaxați-vă, beți ceai. Eu știu ce vă doriți, vă știu strategiile, ele nu corespund cu ale noastre”, a mai spus Dodon.

Cristina Pendea 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...