[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important22 Septembrie 2020 12:20

Violeta Ivanov despre primul decret ca președinte: “Trântorii politici care au promis mult cetățenilor și n-au făcut nimic, nu vor avea o viață bună”

Candidatul Partidului Politic „ȘOR”, Violeta Ivanov a sugerat astăzi, după depunerea listelor cu semnături în favoarea să, că unul din primele decrete pe care le va semna în calitate de președinte va fi cel cu privire la penalizarea politicienilor care nu-și respectă promisiunile electorale, informează TRIBUNA. 

Violeta Ivanov a fost întrebată de jurnaliști care va fi primul său decret în funcția de președinte. „Am elaborat o întreagă strategie de dezvoltare a Republicii Moldova în limitele competențelor șefului statului, care va fi prezentată după începerea campaniei electorale. Unul din primele decrete va fi legat de penalizarea politicienilor care nu se țin de cuvânt. Trântorii politici care au promis mult cetățenilor și n-au făcut nimic, nu vor avea o viață bună”, a declarat Violeta Ivanov.

Potrivit lor, Partidul Politic „ȘOR” optează demult pentru introducerea penalizării politicienilor care nu-și respectă promisiunile făcute alegătorilor, dar inițiativa sa nu este susținută de alte fracțiuni parlamentare.

Violeta Ivanov a depus astăzi listele cu aproximativ 25.000 de semnături în favoarea sa.

„Acestea au fost colectate fiind respectate recomandărilor specialiștilor legate de situația pandemică. Mulțumim colegilor din echipă, precum și cetățenilor care au semnat în favoarea mea. Sunt convinsă că toate semnăturile corespund legislației și condițiilor stabilite de CEC. Vom aștepta înregistrarea și suntem gata pentru campania electorală, care va începe la 2 octombrie”, a declarat Violeta Ivanov.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...