[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important18 Septembrie 2020 11:00

Vadim Ceban: „Există o percepție greșită că Moldovagaz e interesată să mențină prețurile la gazele naturale ridicate. De fapt noi gândim altfel”

„Există o percepție greșită că Moldovagaz e interesată să mențină prețurile la gazele naturale ridicate. De fapt noi gândim altfel”. Despre aceasta scrie Vadim Ceban, șeful „Moldovagaz”, într-o postare pe blogul său, informează TRIBUNA.

Mai întâi de toate – spune el – gazele naturale ca produs energetic trebuie să fie competitive ca preț. „Moldovagaz are peste 740 mii de clienți în toată țara și ținem la fiecare în parte. Înțelegem că oamenii compară costurile și noi ne dorim ca serviciile noastre să fie accesibile”, a precizat Ceban, adăugând: „În al doilea rând, prin costuri mai competitive noi vom avea posibilitatea să creștem portofoliul de servicii și numărul clienților noștri – iar ăsta e unul din obiectivele firești ale Grupului Moldovagaz”.

Potrivit spuselor sale, pe aceste motive ei caută permanent oportunități de a crește accesibilitatea serviciilor, inclusiv la componenta prețului.

„Acum am identificat o așa oportunitate, și suntem bucuroși că putem aduce fiecărui client al Moldovagaz posibilitatea de a face economie. Chiar și dacă e mică economia, e un pas prin care consolidăm relația noastră cu familia mare de clienți ai serviciilor noastre. Grupul Moldovagaz s-a adresat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică pentru a revizui tarifele și prețurile reglementate la gazele naturale, începând cu 01 octombrie 2020.

În conformitate cu calculele efectuate în baza Metodologiei existente, tariful mediu final pentru gazele naturale furnizate va constitui 4083 lei pentru o mie de metri cubi, sau cu 7,6% mai puțin în comparație cu tariful mediu actual pentru consumatorii finali”, a declarat Ceban, subliniind: „echipa Grupului Moldovagaz va continua să identifice oportunități de a crește accesibilitatea serviciilor noastre și cel mai înalt apreciem fidelitatea clienților noștri”.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...