[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news17 Septembrie 2020 06:00

Un candidat la șefia statului a dezvăluit toate motivele pentru care partidul său s-a implicat în alegeri, fiind la prima experiență de acest gen!

Președintele Partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu, pretendent la fotoliul de șef al statului, a vorbit despre motivele pentru care formațiunea a înaintat candidat la alegerile prezidențiale, acestea fiind și primele alegeri în cadrul cărora formațiunea s-a implicat, informează TRIBUNA.

„Din tot ceea ce se vede, niciun candidat nu va reuși să câștige din primul tur alegerile prezidențiale. Respectiv, în primul tur și-au exprimat intenția mai mulți candidați, inclusiv Partidul „Pro Moldova” a decis să participe înaintându-mă pe mine”, a spus Candu, într-un live pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, scopul e să lupte cu această guvernare și cu actualul Președinte. „În același timp, aceste alegeri este un exercițiu bun pentru noi, „Pro Moldova”, care suntem o echipă nouă, formată abia acum 3 luni ca partid. Plus, este un test pentru a consolida echipa, pentru a ne mobiliza. Aceste alegeri e un fel de primaries pentru „Pro Moldova”. De ce nu, este o posibilitate să comunici, să ai vizibilitate și mesajele, pe care noi întotdeauna le-am promovat pe parcursul ultimelor 6 luni, să le putem promova în continuare și în prezidențiale”, a mai spus Candu.

Totodată, politicianul a mai spus că, echipa sa a reușit într-un termen relativ scurt, în 6 zile, să colecteze mai mult de 25 mii semnături, care au fost depuse la CEC. „Așteptăm. Până la finele săptămânii, CEC va trebui să ia o decizie în privința faptului dacă înregistrează candidatura la alegeri”, a precizat candidatul desemnat.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...