[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important15 Septembrie 2020 12:30

Încă în două localități din raionul Orhei primarii din echipa lui Ilan Șor au dat în exploatare iluminatul stradal

Partidul „Șor” anunță despre o mare sărbătoare pentru cei peste 2600 de locuitori ai satelor Sămănanca și Step-Soci din raionul Orhei, informează TRIBUNA.

„Primarii celor două localități, care fac parte din echipa Partidului „ȘOR”, au finalizat proiectele de iluminat public stradal în cele două sate, iar Orhei a mai făcut câțiva pași pentru a deveni cel mai iluminat raion din țară, obiectiv pe care și l-a propus echipa lui Ilan Șor. Sistemele moderne de iluminat public din Sămănanca și Step-Soci au fost date, recent, în exploatare în cadrul unor ceremonii festive, la care au participat autoritățile locale și cetățeni. În cele două localități din raionul Orhei a fost montată o rețea electrică totală de circa 30 de kilometri cu aproximativ 700 de corpuri de iluminat de tip LED. Mai mult, la Sămănanca a fost extinsă rețeaua electrică prin instalarea a 22 de piloni electrici. Toate punctele de transformare a curentului au fost modernizate. În cadrul ceremoniilor de inaugurare a sistemelor de iluminat public de la Sămănanca și Step-Soci, mai mulți vorbitori au menționat rolul edificator al echipei lui Ilan Șor în mai multe localități din țară, unde implementează mai multe proiecte de dezvoltare”, se spune într-un comunicat de presă.

Potrivit lor, echipa Partidului „ȘOR” și-a propus să asigure cu iluminat stradal toate localitățile din raionul Orhei, indiferent de culoarea politică a primarilor.

„Obiectivul face parte dintr-un program ambițios al formațiunii politice de a implementa, în acest an, proiecte de iluminat public în peste o sută de localități din țară. Deja au fost date în folosință proiecte de iluminat stradal în zeci de comune și sate din raionul Orhei, dar și în localități din mai multe raioane ale țării. Pentru anul viitor, primarii din echipa lui Ilan Șor își propun să realizeze proiecte de renovare a infrastructurii rutiere”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...