[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important12 August 2020 15:00

Dacă mâine ați putea face o modificare majoră a legislației naționale în domeniul concurenței, ce ați alege? Răspunsul lui Marcel Răducan!

Președintele Consiliului Concurenței, Marcel Răducan a fost întrebat „dacă mâine ar putea face o modificare majoră a legislației naționale în domeniul concurenței, ce ar alege?”, informează TRIBUNA.

Sarcina numărul 1 pentru noi în acest an este modificarea Legii Concurenței în conformitate cu prevederile Directivei nr.1/2019.Vorbim despre autonomia deplină a Consiliului Concurenței sau mai largă, drepturile Consiliului, drepturi mai largi pentru a putea investiga cazurile de proporție. Când vorbesc de drepturi mai largi, mă refer la posibilitatea de acumulare a probelor în regim special, de deținerea competențelor depline și instrumentelor variate de a investiga și proba orice încălcare concurențială. Aceste competențe trebuie să fie adecvate pentru a răspunde provocărilor legate de aplicarea legii în mediul digital”, a spus Răducan, într-un interviu pentru Revista „POLITICI CONCURENȚIALE ÎN EUROPA DE EST”.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...