[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv11 August 2020 15:00

Regretele șefului fracțiunii PSRM legate de sesiunea primăvară-vară a Parlamentului

Șeful fracțiunii socialiștilor în Parlament, Corneliu Furculiță a vorbit despre regretele legate de sesiunea de primăvară care s-a încheiat recent, în cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA.

„Regret că fracțiunile parlamentare nu și-au unit eforturile pentru depășirea greutăților cu care se confruntă țara, la fel ca și toată lumea, regret că opoziția în această perioadă a avut un mesaj populist, preelectoral, iar altă parte a opoziției și-a apărat interesele patrimoniale ale șefilor lor. Toate aceste acțiuni au fost contrare intereselor țării”, a declarat deputatul.

Totodată, despre activitatea PSRM în Parlament, Furculiță a menționat: „Voi evita să vin cu statistica câte inițiative a înregistrat sau câte a votat fracțiunea, fiindcă, în opinia mea, în acest caz nu contează cantitatea, ci calitatea inițiativelor legislative. Din reușite aș menționa: succesele guvernării în administrarea situației complicate cauzate de pandemie și secetă, păstrarea majorității parlamentare și a Guvernului, în pofida eforturilor disperate ale opoziției”.

Interviul va fi publicat mâine dimineață pe www.tribuna.md.

Andriana Cheptine  

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...