[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important4 August 2020 11:00

Noul director al S.A. „Metalferos” a spus ce l-a determinat să accepte această funcție!

Directorul general al S.A. „Metalferos”, Igor Cujba a dezvăluit ce l-a determinat să accepte această funcție, jumătate de an în urmă, informează TRIBUNA.

În primul rând, trebuie spus că nu mi s-a propus personal această funcție, s-a organizat un concurs la care au participat câteva persoane. Eu am câștigat concursul și am fost numit în acestă funcție la sfărșitul lunii decembrie 2019. Dacă m-ați întreba ce m-a determinat să particip la acest concurs, aș răspunde: experiența mea anterioară în domeniul industriei metalurgice”, a declarat Cujbă, într-un interviu pentru oficial.md.

Fiind întrebat care au fost primele sale acțiuni în noua funcție, Igor Cujbă a spus că, bineînțeles că s-a ocupat mai întâi de consolidarea echipei de muncă și de îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajații întreprinderii.

„Alt obiectiv principal a fost identificarea de parteneri noi și noi contracte comerciale pe piața europeană. Ne-am propus și o schimbare în ceea ce privește imaginea întreprinderii, oferind disponibilitatea de dialog – atât cu mass-media, cât și cu alte instituții”, a conchis Cujbă.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...